GALLA MAISON – TOUT EST FAIT AVEC PASSION

 

„Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în aer, pe stradă, moda are de-a face cu idei, modul în care trăim şi ceea ce se întâmplă.” – Coco Chanel

 

Brandul GALLA MAISON a fost creat din pasiunea mea pentru artă în toate formle sale! Iubesc muzica, dansul, pictura, arhitectura si bineînteles arta vestimentară. Pasiunea pentru creație și design vestimentar, este mostenita de la mama , croitoreasă si brodeză de profesie , care a cusut cu drag toată imaginația mea în rochițele adolescenței mele!

Prin creațiile mele doresc să redefinesc vechea arta a croitoriei prin utilizarea celor mai moderne tehnologii pentru a crea stiluri vestimentare atemporale, intr-un amestec de realitate și fantezie, care sa complimenteze unicitatea fiecărei siluete si personalități.

 

Nicoleta Gall

Founder Galla Maison

GALLA MAISON este un business social, iar ideea dezvoltării atelierului de creație ca întreprindere socială s-a născut din nevoia de a ne simți utili în societate, de a face lucrurile diferit dar mai bine și mai bune, de a fi un exemplu de implicare și responsabilitate socială la nivel de companie si nu doar de persoană. În acest sens în realizarea colecțiilor ready to wear utilizam resurse prietenoase cu mediul, reinventăm colecții outlet și colectam textile în vederea reciclării acestora. Astfel contribum la dezvoltarea durabila intrucat industria textilelor constituie unul dintre principalii factorii poluanti pentru mediu inconjurator.